Header Ads

Oferte reduceri electrocasnice mari la Media Galaxy

Magazinul online Media Galaxy are in perioada aceasta oferte cu reduceri la aparatura electrocasnica mare precum: masini de spalat rufe, frigidere, combine frigorifice, masini de spalat vase, frigidere side by side, plite si cuptoare incorporabile si nu in ultimul rand, oferte si reduceri la aragazuri si hote decorative si clasice.

Oferta Media Galaxy la masini de spalat rufe aduce reduceri de pana la 1.100 de lei la masini cu incarcare frontala, verticala si cu uscator de la firme producatoare precum: Beko, Hotpoint, AEG, Samsung, Bosch, Indesit, Whirlpool, Gorenje si Candy.

Oferta la Uscatoare de rufe aduce reduceri de pana la 1.250 de lei iar oferta la masini de spalat vase aduce reduceri de pana la 700 de lei.

Oferta Media Galaxy la combine frigorifice, frigidere normale si side by side, lazi frigorifice si congelatoare aduce reduceri de pana la 1.600 RON.

Cuptoarele si plitele incorporabile ocupa si ele o parte buna din oferta magazinului online Media Galaxy aducand reduceri de pana la 700 de lei. Aragazurile si hotele decorative si clasice sunt bagate in aceeasi categorie si magazinul MediaGalaxy a facut reduceri de pana la 1000 de lei.