Header Ads

Catalog Media Galaxy de Sfantul Valentin - februarie 2018

A aparut catalogul cu oferte si reduceri al magazinul online Media Galaxy dedicat sarbatorii de Sfantul Valentin - Ziua indragostitilor care va fi pe 14 februarie. Tot pana pe 14 februarie 2018 sunt valabile si reducerile si ofertele din catalogul Media Galaxy.

Media Galaxy isi incepe catalogul de oferte cu reduceri de pana la 1300 de lei la electrocasnice mari precum: combine frigorifice, frigidere, frigidere side by side, masini de spalat rufe, aragazuri, hote si plite si cuptoare incorporabile.

Catalogul Media Galaxy continua cu reduceri de pana la 50% la aparatura electrocasnica mica precum: aspiratoare, fiare de calcat, mixere, blendere, roboti de bucatarie si altele.

Telefoanele smartphone de la firme precum Samsung, Apple iPhone, LG si altele, isi gasesc si ele locul in catalogul din februarie dedicat Sfantului Valentin de magazinul online Media Galaxy.

Tabletele au reduceri de pana la 350 de lei iar televizoarele HD si 4K Ultra HD au reduceri si de 8.000 de RON. Laptopurile au si ele reduceri de pana la 800 de lei iar calculatoarele si de 1500 de lei.

Magazinul Media Galaxy este detinut de Altex care scoate cataloguri la doua saptamani si care la randul sau a lansat un catalog Altex de Sf Valentin pe care il puteti vedea aici.