Header Ads

Catalog Media Galaxy - 20 Februarie - 05 Martie 2018

Magazinul online Media Galaxy a lansat catalogul cu oferte si reduceri valabil in perioada 20 Februarie - 05 Martie 2018. Catalogul MediaGalaxy contine 12 pagini cu reduceri la produse electronice precum: reduceri la telefoane mobile si tablete, reduceri la laptopuri, calculatoare si monitoare, reduceri la televizoare si aparatura audio, video si foto.

Se regasesc in catalogul Media Galaxy si reducerile la aparatura electrocasnica mare si mica si aici amintim: aspiratoare, fiare de calcat, aparatura pentru bucatarie, cuptoare cu microunde, reduceri la masini de spalat rufe cu incarcare verticala si frontala, reduceri la combine frigorifice si frigidere simple si side by side.

Aparatura electrocasnica mare incorporabila se regaseste si ea in catalogul magazinului online Media Galaxy si amintim: reduceri la plite si cuptoare, aragazurireduceri la masini de spalat vase si reduceri la hote.

Catalogul Media Galaxy prezinta in prima pagina si oferta de rate fara dobanda si ni se arata ca se pot face 40 de rate fara dobanda prin cardul de credit BRD. Pe ultima pagina ni se prezinta sistemul de rate Credex cu creditarea instant fara adeverinta de venit in maxim doua ore sau primesti un voucher de 200 de lei.