Header Ads

Reducerile de Ziua EMAG sunt maine 4 decembrie 2018

Cum evenimentul Black Friday s-a incheiat, magazinul online EMAG vine cu o noua promotie care sa ofere posibilitatea clientilor sa cumpere produse la reducere. Maine 4 decembrie 2018, Emag implineste 17 ani de la infintare si ofera reduceri de 10 milioane de lei in promotia numita Ziua EMAG.



Magazinul face reduceri de Ziua eMAG la produse electronice precum televizoare, laptopuri, calculatoare, telefoane smartphone, produse electrocasnice mari si mici si nu in ultimul rand, aparatura audio, video si foto.

Mai multe detalii despre reducerile de Ziua Emag.

Dar magazinul nu se opreste aici si face reduceri de ZiuaEMAG si la produse din categoriile care nu au legatura cu tehnologia. Aici amintim produse precum cele fashion, produsele pentru casa si cele de bricolaj, produsele de ingrijire personala, parfumuri si cosmetice, carti si nu in ultimul rand, produsele EMAG din categoria Auto moto.

Magazinul Emag a realizat si un ghid de cumparaturi care sa ajute clientii in Ziua EMAG. Sunt sfaturi care care sa ajute la cumparaturi mai usoare si mai rapide si pentru cei care vor dori sa cumpere cu cardul in ziua promotiei.

Iata mai jos ghidul Emag

1. Pregateste lista cu produsele favorite
Afla ce isi doresc cei dragi si ofera[le cele mai potrivite cadouri. Adauga produsele in lista de favorite, sa le comanzi simplu si rapid.

2. Conecteaza-te in contul tau
Nu uita sa te conectezi de asta seara in contul tau EMAG, sau daca inca nu ai, creaza-ti un cont EMAG AICI.

3. Salveaza cardul in contul EMAG
Salveaza datele cardului tau bancar in contul de client ENAG, in Cardurile mele.Vei comanda si mai repede produsele dorite, in deplina siguranta.
Sigur, daca preferi, poti plati si numerar.

4. Foloseste codul aniversar
Marti, 4 decembrie, ai si oferte grozave si extra reduceri prin codul eMAG17ani.

Contorul iti va arata cat mai este pana se termina promotiile, asa ca nu ezita sa profiti de ofertele zilei!

5. Sarbatoreste toata ziua cu noi!
Continua cumparaturile!
De ziua noastra, dam cea mai mare petrecere cu extra reduceri si te invitam sa cumperi de toate pentru toti!