Header Ads

Black Friday 2021 la Media Galaxy data de începere

Când este Black Friday la Media Galaxy și când începe magazinul online și offline evenimentul cu reduceri și promoții de Black Friday România 2021.



Magazinul online Media Galaxy a participat în fiecare an la evenimentul cu reduceri și promoții Black Friday. În 2021 ne așteptăm ca Media Galaxy să se înscrie la startul Black Friday România 2021 și să vină cu reduceri și promoții mai bune ca în anii trecuți.

Când este Black Friday 2021 la Media Galaxy
În ultimii ani, magazinul online Media Galaxy a început mai devreme cu reducerile de Black Friday, dând startul chiar și la începutul lunii noiembrie și de cele mai multe ori, a ținut-o așa până la sfârșitul lunii. Anul acesta Black Friday România 2021 se va ține pe data de 12 Noiembrie, atunci când toate magazinele online, inclusiv Emag, Altex sau Flanco se vor alinia la start.

Deși nu avem nicio informație de la magazin, suntem siguri că data la care Media Galaxy va începe Black Friday 2021, va fi 1 noiembrie, sau undeva la începutul lunii. Cu toate astea, magazinul va avea vârful de reduceri și promoții la produsele electronice din stoc, tot pe data de 12 noiembrie. Apoi, probabil că evenimentul se va prelungi în tot weekendul și poate până la sfârșitul lunii.

De Black Friday România 2021 magazinul Media Galaxy va face ca de obicei reduceri la produse electronice precum televizoare, laptopuri, telefoane mobile, calculatoare, electrocasnice mici și mari. Pe lângă acestea, vor fi reduceri și la produse de bricolaj, curățenia casei, climatizare și în călzirea casei, anvelope și electronică auto și produse sportive.

Un pas important pentru a fi la curent cu știrile despre Vinerea Neagră la Media Galaxy, este să vă abonați la newsletter și să primiți informații direct pe mailul propriu. Un alt lucreu care vă va informa despre Black Friday 2021, este să urmăroți acest site sau pe cel dedicat evenimentului Black Friday România 2021.