Header Ads

Creditul de consum sau creditul direct in magazinul Media Galaxy

In cazul in care nu doriti Rate prin carduri de credit fără dobândă sau Rate fara adeverinta de venit prin Credex, magazinul online Media Galaxy va pune la dispozitie si sistemul de rate prin credit direct in magazin. Pentru acest credit oferit de Media Galaxy prin UniCredit Consumer Financing IFN SA, nu va trebuie adeverinta de venit daca sunteti in baza de date la ANAF sau MFP, iar dobanda anuala fixa va fi de 35%.


Poti imprumuta de la Media Galaxy intre 300 si 30.000 de lei pe o perioada de creditare cuprinsa intre 6 si 60 de luni, cu o dobanda anuala fixa de 35%, comision de analiza a dosarului gratuita, comision lunar de administrare a creditului de 5 lei si DAE pentru perioada maxima, de 41,6%.

Creditul se ia direct din magazinul Media Galaxy si este aplicabil pentru categoriile de persoane salariate pentru care exista obligații legale de declarare a veniturilor la autoritațile fiscale, in baza exprimarii acordului de consultare si prelucrare a informațiilor din bazele de date ale Ministerului Finanțelor Publice, Agenția Nationala de Administrare Fiscala (ANAF). in lipsa acestui acord, precum si pentru celelalte categorii de venituri, este necesara prezentarea documentației de venit. Creditorul isi rezerva dreptul de a solicita, dupa caz, orice documente necesare, având dreptul de a analiza si de a aproba sau respinge solicitarea de acordare a creditului de consum, in conformitate cu normele interne si reglementarile legale.

Iata si un exemplu reprezentativ calculat de magazinul Media Galaxy pentru un credit in magazin de 5.000 de lei.
Exemplu reprezentativ de calcul pentru produsul Creditul in Magazin: Pentru o valoare totala a creditului de 5,000 lei pe 60 de luni, rata anuala a dobanzii (fixa) 35%, comision de analiza dosar 0 lei, comision lunar de administrare credit 5 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 182.5 lei, valoarea totala platibila 10,946.30 lei, DAE 43.4%. In calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea optionala de viata. Oferta valabila prin credit de consum oferit de UniCredit Consumer Financing IFN SA. Mai multe detalii se regasesc la biroul de rate din magazine.

Mai multe detalii despre creditul direct in magazin in aceasta pagina a site-ului Media Galaxy.