Header Ads

Televizor SAMSUNG UE55MU6172 pret la Media Galaxy

Pretul televizorului SAMSUNG UE55MU6172 cu tehnologie LED, functie Smart TV, rezolutie 4K Ultra HD, diagonala 138 centimetri in magazinul online Media Galaxy. Televizorul SAMSUNG UE55MU6172 are modul de Wireless incorporat, 3 mufe HDMI si doua mufe USB.

Pretul SAMSUNG UE55MU6172 la Media Galaxy este 2.699 de lei, avand reducere de 300 de lei.

SMART TV
Mai inteligent ca niciodata. Acum te poti relaxa.

Rezolutie UHD
Experimentati detaliile pline de viata cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD. Datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde in mod placut.

Tehnologia UHD Dimming
Tehnologia UHD Dimming imparte ecranul in mai multe regiuni, optimizand culorile, claritatea imaginilor si nivelurile de contrast si luminozitate, pentru a iti oferi imagini apropape de perfectiune.


Design slim
Cu un design elegant si modern, noul tau televizor se va integra perfect in locuinta ta, aducand un plus de stil.


Pur Colour
Va bucurati de culori mai exacte si mai naturale cu tehnologia PurColor. Aceasta optimizeaza culorile, redand o gama mai larga de nuante, mai apropiate celor din natura.


ONE REMOTE
O singura telecomanda
Ai controlul suprem in mainile tale. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.

SMART HUB
Gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide. One Depth aduna o varietate de continut pe un singur ecran.